Mokafina.

Al 60 jaar vers

gebrand voor u.

Serveer uw klanten een onvergetelijk kopje koffie dankzij onze uitgebreide selectie koffie & toebehoren.

Altijd op tijd geleverd door onze besteldienst.

 

 

Over Mokafina

Als zelfstandig ondernemer zoekt u een betrouwbare partner,

met kennis van zaken, plicht- en servicebewust, om uw plannen te realiseren.

 

Mokafina NV in Wijnegem, Antwerpen is zo een partner. Al 60 jaar staan wij ten dienste van onze klanten, we denken met hen mee, we begeleiden hen en onderzoeken voor hen de nieuwe ontwikkelingen op de markt. Begonnen als kleine koffiebranderij en nu uitgegroeid tot een bedrijf dat u als klant een totaalpakket aanbiedt, afgestemd op uw behoeften en wensen.

In 2012 wordt Anthony Loots zaakvoerder. Samen met een sterk team van enthousiaste medewerkers wil Mokafina opnieuw de n° 1 zijn in koffie, zowel voor de particuliere gebruikers als de professionele klant (horeca, bedrijven, ziekenhuizen, scholen)

 

Naast het ambachtelijk koffiebranden heeft Mokafina nog een hele reeks andere activiteiten in haar pakket opgenomen. De distributie van thee, kleine snacks, soepen, suiker, melkkuipjes, koekjes, onderhoudsproducten, enz. Het leveren en plaatsen van espressomachines, vaatwasmachines, ijsblokjesmachines, keukenapparatuur e.d. al dan niet in combinatie met een volledige studie en totaalinrichting, maken deel uit van het pakket dat wij u kunnen aanbieden.

 

Dit alles met de garantie dat alleen producten van hoogwaardige kwaliteit door ons worden geleverd. Neem daarbij een flexibele en alerte besteldienst, een vlotte technische dienst en u weet meteen waarom Mokafina door de jaren heen een vaste speler is geworden in de wereld van de koffie.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Mokafina, Koffiegroothandel, Wijnegem